Bij het kopen van raamdecoratie op maat komt er naast het bepalen van kleur ook een hoop andere zaken te pas. Denk bijvoorbeeld aan het soort raamdecoratie, zoek je iets wat zorgt voor volledige verduistering of wil je juist een transparant gordijn? Ook is de stof en materiaal belangrijk, denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën of juist gordijnen van stof. Linnen gordijnen op maat zorgen voor een zachte uitstraling terwijl houten bamboe jaloezieën juist een stoerdere look geven. Benieuwd wat nog meer aan bod komt bij het kopen van raamdecoratie op maat? Lees dan snel verder.

Gratis interieuradvies en kleurstalen

De keuze in de soorten raamdecoratie is reuze en daarom kan het soms lastig zijn om een beslissing te maken. Een goede oplossing is om gratis interieuradvies te vragen. Interieur stylisten komen graag bij je langs om een persoonlijk plan te maken voor jouw nieuwe raamdecoratie. Daarnaast nemen ze vaak ook kleurstalen mee zodat je precies kan zien wat je kan verwachten in jouw ruimte. Tenslotte meten ze alle maken voor je op zodat je dat zelf niet hoeft te doen en zeker weet dat je de juiste raamdecoratie op maat krijgt. Tijdens het bezoek van de interieurexperts zul je erachter komen wat je mooi vind, wat je kan verwachten en hoe het past in jouw interieur. Hierdoor kan je een weloverwogen keuze maken.

Ook is het bestellen van gratis kleurstalen een goede tip. Op je beeldscherm kunnen kleuren anders overkopen of ziet de stof er toch wat anders uit. Het is altijd goed om dan een kleurstaaltje te bestellen. Hierdoor kan je de daadwerkelijke stof zien en voelen en kijken of het ook echt in jouw interieur past. Wij vinden het zeker een noodzaak naast dat het natuurlijk ook heel leuk is om allemaal verschillende kleurstalen te testen.

Raamdecoratie op maat

De beste raamdecoratie koop je bij een bedrijf met veel kennis en keuzes. Duurzame materialen van goede kwaliteit zorgen er namelijk voor dat jouw nieuwe raamdecoratie lang meegaat. Ieder onderdeel van raamdecoratie wordt met de hand getest en op maat gemaakt in eigen fabriek. Met 5 jaar garantie zorg je er voor dat je met een gerust hart het perfecte product koopt. Soms gebeurt het nog weleens dat je een meet fout maakt, dat kan gebeuren en gelukkig is daar ook een oplossing voor. Met gratis meet verzekering zorg je ervoor dat je nieuwe gordijnen krijgt wanneer het gordijn toch niet helemaal goed bij het raam past.

Het kopen van raamdecoratie op maat