Het is meestal druk, chaotisch en vooral veel drama, zo’n ochtend voor een schooldag. Waar de kinderen nu allemaal kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie na een hectische tijd, zullen de scholen ook al weer snel beginnen! In dit blog willen we je hier alvast op voorbereiden en het je gemakkelijker maken. Alles gereed maken en de fiets pakken naar school is soms nog wel eens vermoeid, maar brengt de elektrische mamafiets gelukkig vele voordelen met zich mee. Benieuwd wat deze voordelen dan precies zijn? We gaan er graag dieper met je op in!

Elektrisch, of toch liever op eigen kracht?

Na een hectische ochtend is het doel echter altijd om op de gewenste tijd op de fiets te stappen, zodat de kinderen in ieder geval op tijd zullen arriveren bij school. Nu kun je er als ouder voor kiezen om de kinderen zelf te laten fietsen met zijwieltjes, maar zul je sneller zijn wanneer je de kinderen in een kinderzitje plaatst. Het fietsen kun je aanleren in de vrije tijd, zodat jij alle controle hebt over de kids wanneer ze richting school moeten!

Er zijn echter wel verschillen in de mamafietsen. Zo zou je kunnen kiezen voor een reguliere fiets met kinderzitjes, een bakfiets, maar is er tegenwoordig ook een elektrische mamafiets!

Snel en gemakkelijk, met de elektrische mamafiets!

Wanneer je de kinderen graag snel weg wil brengen om bijvoorbeeld door te gaan naar school, kun je kiezen voor een elektrische mamafiets. De elektrische mamafiets beschikt over zowel een kinderzitje aan de voor-, als aan de achterzijde van de fiets. Je kunt met de elektrische mamafiets dus twee kinderen vervoeren, waarmee je eventueel de oudste op zijn of haar eigen fiets kunt laten fietsen.

De elektrische mamafiets zorgt er niet alleen voor dat je de kinderen niet zelf hoeft laten fietsen, zelf zal het ook meevallen hoeveel moeite je dient te doen! De elektrische mamafiets beschikt over een elektrische aandrijving, waardoor de elektrische motor je ondersteund bij het trappen. 

De voordelen van een elektrische mamafiets

De elektrische mamafiets brengt dus vele voordelen met zich mee. Je kinderen hoeven zelf niet te fietsen, je hebt alles zelf in de hand en hoef je ook niet erg veel kracht te zetten. Voor sommige ouderen kan het erg zwaar zijn om beide kinderen te vervoeren op de fiets, wat met een elektrische mamafiets voorkomen zal worden.

Wanneer je de kinderen hebt weggebracht, zul je gemakkelijk en snel je reis voort kunnen zetten naar het werk. Je bent sportief bezig, maar met de juiste ondersteuning van de elektrische mamafiets is het gemakkelijker vol te houden wanneer je de kinderen meeneemt. Succes!

Snel en gemakkelijk de kinderen wegbrengen naar school!