Met een gehele familie is shoppen een extra uitdaging. Voor moeders en vaders die gedurende het hele jaar bezig zijn met boodschappen en winkelen voor zichzelf en hun kroost volgen hier een aantal tips gegeven door andere ouders. Want als je niet veel tijd hebt om te winkelen en je wilt proberen goede deals te vinden, hoe doe je dat dan?

Ouder 1: ontdek welke winkels bij jou passen

Ik denk dat je een beetje tijd moet besteden aan het uitzoeken welke winkels het beste passen bij jouw stijl, budget en lichaamstype. Ik ben bijvoorbeeld klein, maar niet erg mager en kleding kopen bij goedkopere winkels is voor mij een nutteloze oefening. Ik heb uitgezocht welke winkels voor mij het beste werken, ken hun prijzen en houd vervolgens hun verkopen in de gaten via e-mail, enz. Voor mijn zoon (die pas 18 maanden is, dus niet zo kieskeurig), winkel ik bij Kohls, waar je kan geweldige deals krijgen – dat wil zeggen vanmorgen met een paar kortingsbonnen heb ik 7 items van zomerkleding die hopelijk de rest van het seizoen hier zullen werken (het zal nog ongeveer een maand zomer zijn) en volgende zomer voor $ 9, kan ik dat niet goed doen bij goodwill of de consignatie winkels. Als ik de laadpas van een Kohl had, zou die nog goedkoper zijn geweest. Ik vind outlet-winkels echt een schot in de roos, de koopwaar is niet altijd hetzelfde als de gewone winkel en de verkoop is vaak niet zo geweldig, als je weet wat de prijs kan zijn bij een afdelingswinkel, enz. Bovendien zijn ze dat ook zo ver weg dat u niets kunt retourneren. Online koop ik alleen kleding waar verzending en retournering gratis / naast gratis zijn, of ik kan gratis terugkeren naar een winkel – naast de bovengenoemde winkels: Nordstrom, Zappos, Endless, Gap (sommige items), Land's End (terug naar Sears). Omdat ik en mijn oudste dochter van sporten houden bekijk ik altijd de acties voor sportschoenen dames.

Ouder 2: gebruik couponcodes online of in de winkel

Voor mijn kinderen, die nog behoorlijk snel groeien, koop ik goedkope en vrolijke spullen van Target of Old Navy. Hun maten zijn relatief voorspelbaar, dus ik heb ze niet nodig om iets te passen. Ik koop er veel online, met behulp van couponcodes die de winkels naar mij e-mailen, of ik google naar codes. Als ik persoonlijk winkel, kan ik gewoon dingen van het rek halen, omdat ik weet welke maat past. Ik kan de verkooprekken ook winkelen zonder dat ze daar ook zijn. Ik koop hun schoenen online, op zappos.com – gratis verzending in beide richtingen, dus ik bestel de beste maat, en stuur het gewoon terug en bestel het opnieuw als de maat verkeerd is. Ik werk fulltime, dus online winkelen is het beste voor mij, ik kan het om 23.00 uur doen als iedereen slaapt. Laatst heb ik geweldige sandalen dames gevonden en daar ben ik heel blij mee.

Mijn partner is stijlvoller dan ik en koopt zijn eigen kleding. Ik heb een hekel aan winkelen, maar koop mijn eigen kleren tijdens een middagje winkelen zonder de kinderen, en koop tegelijkertijd een heleboel, zodat ik dingen kan passen.

Shoptips voor ouders