Het is één van de meest iconische spellen uit de geschiedenis van het gamen, de Sims. Het is een spel waarbij je een samenleving kan maken. Dat levert vaak hilarische activiteiten op. Het is de bedoeling dat je de personages in leven houdt, maar dat gaat natuurlijk niet altijd even soepel. Het zijn ook immers kinderen die voornamelijk Sims spelen en dus die verantwoordelijkheid niet kennen. Ook is het soms grappig, misschien een beetje sadistisch, om je personages dood te laten gaan. Het internet staat vol met filmpjes over de creatieve manieren die mensen hebben bedacht om hun personages dood te laten gaan. In mijn blog over de Sims wil ik je graag overtuigen om een Sims 4 key aan te schaffen. 

Wat is Sims 4?

Sims 4 is de nieuwste versie van Sims. Het is dan ook logisch dat het aan te raden is om de nieuwste versie van dit spel te spelen. Sims 4 is niet veranderd ten opzichte van andere versies van het spel. Alleen de graphics en de mogelijkheden zijn natuurlijk verbeterd. Door het aanschaffen van een Sims 4 key zorg je ervoor dat jij al razend snel Sims 4 kunt spelen. Je hoeft het spel alleen maar te downloaden en je kan al aan de slag. Wat moet je doen in Sims 4? Je personages vooral in leven houden en de perfecte samenleving maken. 

 

De perfecte samenleving

De perfecte samenleving is misschien niet de meest ideale samenleving. Maar is jouw ideale samenleving wel de ideale samenleving van andere mensen? Dat maakt natuurlijk helemaal niet uit, want het is jouw spel. Je mag je creativiteit helemaal los laten. Zo vind ik het zelf grappig om mijn personages op een sadistische manier dood te laten gaan. Laat ze bijvoorbeeld eens lekker in het zwembad zwemmen en haal vervolgens het water uit het zwembad. Dat is toch vervelend zonder trappetje naar boven. Gooi jij eten en drinken naar beneden? Natuurlijk niet! Dat klinkt een beetje gek, maar zo zijn games nou eenmaal. 

 

Heb ik jou overtuigd van het spelen van de Sims? Ik denk het wel. Het is 1 van mijn favoriete games en ik ben benieuwd of het ook jouw favoriete spel kan worden.

Speel jij nog Sims?