Bij een kraambezoek ontvangen zowel baby als ouders vaak de leukste cadeaus. Maar ook de grote broers of zussen mogen best een kleinigheidje krijgen. Voor hen is het immers hartstikke spannend om er ineens een klein babybroertje of -zusje bij te hebben. Het perfecte cadeautje is dan ook een houten kinderkoffertje. Met dit kinderkoffertje, waarop je ook nog hun naam kan laten schrijven, kunnen ze de blits maken op school of wanneer ze bij opa en oma uit logeren gaan. Benieuwd naar nog meer leuke kindercadeaus? Lees dan verder.

De vele mogelijkheden van een kinderkoffertje

Niet alleen is een kinderkoffertje een leuk cadeau voor een kind; ook is het leuk voor de ouders van de kersverse baby. Zij kunnen in het koffertje bijvoorbeeld het eerste rompertje of de eerste sokjes van hun kindje bewaren. Met een mooie houten uitstraling en een naam erop staat het koffertje bovendien hartstikke leuk als decoratie in de kinderkamer. Als het kindje wat groter is kan het in het kinderkoffertje speelgoed bewaren of dit meenemen uit logeren. Extra handig; wanneer je meerdere kinderen hebt kun je voor elk kind een eigen koffer kopen. Aangezien op elk koffertje een naam staat is er nooit ruzie over welke koffer van wie is.

Een zachte baby badjas

Een ander leuk cadeau voor een pasgeboren baby is een baby badjas. Een lekker zachte badjas met capuchon die in veel kleuren verkrijgbaar is. En die capuchon houdt bovendien het hoofd van de baby warm na het badderen. Ook een baby badjas kun je personaliseren met de naam van je baby. De naam kan je laten borduren op de voor- of achterkant van de badjas in verschillende lettertypes en kleuren. Zo is het echt een persoonlijk kraamcadeautje. Een baby badjas is voor kinderen van 0 tot 1 jaar, maar wanneer de baby deze ontgroeit zijn er gelukkig ook nog grotere maten, namelijk voor 1-2 jaar, 2-4 jaar en 4-6 jaar.

De leukste kindercadeaus

Er zijn nog veel meer leuke dingen die je kinderen cadeau kunt doen als je op kraamvisite gaat. Denk naast de baby badjas bijvoorbeeld aan schoentjes, een badcape of slabbetje. Stuk voor stuk cadeaus die meteen te gebruiken zijn. Deze zijn ook allemaal makkelijk te personaliseren. Zo geef je een bijzonder cadeau speciaal voor het kindje, dat ook nog eens goed te gebruiken is door de kersverse ouders.

Een houten kinderkoffertje of een baby badjas: de leukste kindercadeaus