Het is alweer november. Bijna weer tijd voor één van de leukste feesten van het jaar. In Nederland hebben we een aantal speciale feesten zoals Koningsdag, Brabants carnaval en natuurlijk het Sinterklaasfeest. En die laatste staat bijna weer voor de deur. Laat andere mensen zich druk maken om de Zwarte Pietendiscussie, focus zelf op het feest delen met je kinderen. Daar is het immers voor bedoeld. Maar het duurt nog even voordat het daadwerkelijk pakjesavond is. Eerst mogen we nog een paar keer onze schoen zetten. Dit zijn de beste cadeaus voor in de schoen of voor op het heerlijke avondje zelf. Lees je even mee?

Creativiteit aanmoedigende pakjes

Zelf houd ik er enorm van om pakjes te geven die goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren is immers de snelste manier van leren. Een cadeautje nodigt altijd uit om mee te spelen, dus als je een busje nieuwe kleurpotloden inpakt of een mooi tekenboek dan zul je vanzelf je kleine aan de keukentafel druk bezig zien met de mooiste kunstwerken. Misschien wordt er wel een waar talent ontdekt. Het is in ieder geval vermakelijk en goed voor de fijne motoriek.

Lezen tot aan vijf december, en daarna

Een ander stimulerend cadeau is iets om te lezen. Kies een product waarvan je zeker weet dat je kind het leuk vindt. Stripjes of korte verhalenboekjes doen het altijd goed. Is jouw zoon of dochter een échte boekenwurm dan kan je ook voor een groter boek kiezen. Voor je het weet, zit er altijd iemand op de bank met de neus in de boeken. Goed voor de fantasie en woordenschat. Schermpjes mogen immers wel vaker even uit.

Bouwen en puzzelen voor de ontwikkeling

Verder zijn bouwpakketten altijd een goed idee. Afhankelijk van je budget kan je kiezen voor een groot cadeau. Op de website deboerdrachten.nl vindt een ruim assortiment aan speelgoed. Voor jong en oud. Ze hebben vooral veel op het gebied van speelgoed om mee te bouwen, Lego en Duplo etc. maar ook prachtig Bruder speelgoed. En aangezien je met de producten op de website van De Boer Drachten ook je tuin helemaal kan verbouwen en inrichten, is het ook leuk om speelgoed te kiezen wat je kind stimuleert om meer buiten te zijn zoals zandbakken, skelters etc. Dan is het ook in de winter geen probleem om buiten te zijn. Sjaal om, muts op en gaan met die banaan.

De leukste cadeaus voor het Sinterklaasfeest