Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriendin? Aarzel niet en ga voor een origineel cadeau waarmee jij jouw vriendin kan verwennen. Iedereen verdiend namelijk een verwenmoment en deze als cadeau krijgen? Dat is natuurlijk extra fijn!

Een dagje spa 

Het is tijd om te ontspannen! Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau voor je vriendin? Goed nieuws, want niemand kan een dagje spa weigeren. Heel het jaar door werken of studeren we en vaak vergeten we om te denken aan onszelf. Je innerlijke rust is net zo belangrijk als jouw dagelijkse bezigheden. Een dagje spa betekent reiniging van je lichaam, ontspanning van je spieren en balanceren van je innerlijke belevenis. Het kan dus een ideale manier zijn om jou en jouw geliefde weer helemaal op te laden. Je kunt bij een dagje spa zwemmen, genieten van de sauna en een ontspannende massage treatment krijgen. Boek een dagje spa en geniet samen met jouw wederhelft van de ultieme ervaring. 

Een weekendje weg 

The love city ofwel de stad van liefde en pure emoties. Parijs is een prachtige en romantische stad. De smalle straten, de aantrekkelijke gebouwen en de opvallende Eiffeltoren zijn het bezoeken en beleven zeker waard. Meiden zijn meestal dol op romantiek, dus zullen ze ook dol zijn op Parijs. Ter cadeau kun je jouw vriendin meenemen naar Parijs. Samen kunnen jullie overnachten in een chique Frans hotel. ‘s Morgens kunnen jullie dan genieten van een heerlijk Frans ontbijt. Geniet vervolgens samen van een heerlijke en rustige wandeling door deze cultuurrijke stad. Ga tot slot  ‘s avonds lekker samen de Franse cuisine ontdekken, uiteraard met een uitzicht op de Eiffeltoren! Parijs maakt alles een stuk romantischer! Een weekendje Parijs kan het perfecte cadeau zijn voor je vriendin. 

Ballonvaart en champagne 

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor je vriendin en wil jij een onvergetelijke ervaring meemaken? Boek dan een ballonvaart voor twee personen! Een ballonvaart is een onvergetelijke ervaring. Stel je voor, je zit samen met jouw liefde hoog in de wolken. Samen genieten jullie van een schitterend uitzicht en glas champagne. Ballonvaarten zijn romantisch en bijzonder. Hierdoor is het ook een ideaal cadeau. In België heb je verschillende locaties waar je kunt opstijgen. Denk hierbij aan locaties zoals Brugge, Roeselare, Kortrijk, Ieper, Doornik, ATH en Bergen. Aan het einde van jouw ballonvaart, word je weer teruggebracht naar waar je bent opgestegen. Een ballonvaart duurt circa 1,5 uur. Ook op een drukke dag kunnen jullie samen nog genieten van deze vaart!

Wat kan ik mijn vriendin als cadeau geven?