Ik ben laatst met mijn oma gaan winkelen, en ik kon gewoon niks vinden. Alles paste net niet, was dan weer te los bij de oksels, dan weer te strak bij de taille, en ik merkte dat het me ontzettend frustreerde. Ik kwam thuis en was gewoon bijna boos op mijn lichaam omdat het bijna mijn kans om mooie kleding te dragen aan het verpesten was. Meteen daarna bedacht ik me echter hoe raar die gedachte eigenlijk is. Blijkbaar is voor veel van ons er mooi uit zien zo belangrijk dat we vergeten dat we ons ook, of vooral, comfortabel horen te voelen in de kleding die we dragen. Gelukkig zijn er merken die precies dat voorop stellen, voor alle vrouwen die ze maar kunnen bereiken. Een daarvan is Studio Anneloes.

Echte vrouwen

Studio Anneloes werd opgericht door Anneloes van der Heijden met de volgende gedachte: “echte kleding voor echte vrouwen met echte vormen”. Ze wilden wegblijven van het gevoel dat er een bepaalde norm is voor kleding, een bepaald figuur dat je moet bereiken voordat je het ‘waard’ bent om mooie kleding te dragen. Comfort en stijl combineren voor élke vrouw, dat is hun hoofddoel. Ik vind het persoonlijk een super gaaf hoofddoel, en ik voel me dan ook helemaal gelukkig in de kleding van Studio Anneloes. Het is niet erg als je buik wat groter is dan gemiddeld, of je benen wat korter, of je nek wat langer, want er ís geen gemiddeld als je shopt bij Studio Anneloes. Iedereen is goed. 

Het juiste materiaal

Er is echter meer dan alleen een ideaal om kleding te maken voor élk lichaam bij Studio Anneloes: ze hebben ook nog eens een middel om dat doel te bereiken. Travel Quality stof, is de naam. Een stof die gepatenteerd is onder de naam STRETCHED FABRICS, maar studio Anneloes houdt vast aan Travel Quality. Het is een gemixte stof waar onder andere lycra in verwerkt is. Het is de perfecte mix tussen een mooi uiterlijk en handige elasticiteit. Zo kan je er prachtig uit zien wat voor lichaam je ook hebt, en kunnen we uiteindelijk zelfs kledingmaten gaan overstijgen. 

Studio Anneloes denkt aan meer dan alleen kleding verkopen. Ze willen vrouwen écht een fijne ervaring geven, en vinden dat comfort en schoonheid hand in hand gaan. Als jij je fijn voelt in je kleding, straal je dat ook helemaal uit. Dus, waar wacht je nog op? Trakteer jezelf!

Studio Anneloes snapt het helemaal