Ben jij op zoek naar mooie, maar betaalbare brilmonturen inclusief glazen? Op de website van Charlie Temple kun je hele goedkope brillen vinden, die je inclusief glazen op sterkte kunt krijgen. Het enige wat je nodig hebt om via deze website brillen te bestellen is een overzicht van de sterkte die je nodig hebt. Deze kun je op laten meten bij allerlei opticiens die fungeren als partner van deze webshop. Je kunt dus profiteren van de voordelen van online goedkope brillen kopen, als de expertise van een professionele opticien.

Goedkope brillen van goede kwaliteit

De collectie van deze webshop bewijst dat goedkope brillen absoluut niet perse van mindere kwaliteit zijn. De reden dat ze ze toch zo voordelig aan kunnen bieden is dat ze geen kosten hebben die verbonden zijn aan een winkelpand. Normale brillenwinkels hebben dat wel. Ze betalen huur, gas, water en licht, en dat zie je terug in de prijzen van alle monturen en glazen. Bij bovengenoemde webshop is dat niet het geval, waardoor je er dus heel voordelig brillen kunt kopen. En als je denkt dat je ze dan onmogelijk kunt passen heb je het mis. Daar hebben ze namelijk iets heel slims op bedacht!

Virtueel brillen passen

Bij deze webshop kun je zelfs zonder de bril daadwerkelijk op je neus te hebben gehad precies weten hoe deze je staat. Je kunt er namelijk virtueel brillen passen. Dit wil zeggen dat je met behulp van een webcam de monturen op jouw gezicht kunt uitproberen, waardoor je verrassend goed kunt zien hoe de monturen je staan. Veel mensen zijn nogal sceptisch over deze methode, maar het werkt echt heel erg goed! Je ziet bijvoorbeeld of de breedte van een bril past bij je gezicht, hoe de tint van de bril is bij jouw huidskleur, en of de grootte van de glazen bij je ogen past. Let er wel op dat dit alles wordt beïnvloed door het licht in de ruimte. Virtueel brillen passen gaat minder goed als de ruimte heel donker is. Doe het dus overdag voor het beste resultaat.

Toch graag in het echt passen?

Kun je na het virtueel passen toch nog geen beslissing maken? Dan kun je ook een selectie van deze goedkope brillen laten opsturen. Je krijgt ze dan in een beschermend doosje thuisgestuurd, waarna je ze alsnog kunt uitproberen. Daarna stuur je het pakketje gewoon terug, en geef je door welk montuur het is geworden. Zodra je de sterktes van je ogen hebt ingevuld en de bril hebt betaald worden de glazen geproduceerd en op maat geslepen. Zo heb je gemakkelijk en snel een nieuwe bril, waar je zeker niet teveel voor hebt betaald!

Ook online kun je goedkope brillen kopen!