Tegenwoordig zijn er zoveel trends dat het moeilijk kan lijken om alles bij te houden. Gelukkig start ieder seizoen met de nodige modeshows en updates rond mode. Dan krijgen we meteen te horen waar we veel van gaan zien het komende seizoen. Maar als je die updates niet actief volgt, kan het alsnog aan je voorbijgaan en dat is zonde. Dus in deze blog geef ik je een extra update wat betreft de trends van dit moment. Lees je mee?

Terug naar toen

Dit seizoen zien we veel van het verleden. En ook in de toekomst blijft dat nog wel even zo. Oké, dit klinkt verwarrend. We zien vooral veel trends uit het verleden terugkomen. Zo brengt de heupketting ons weer helemaal in jaren 90 stemmingen. Een gouden ketting met grote schakels die het licht vangen als je met je heupen heen en weer wiegt. Maar ook de ouderwetse opa trui maakt een enorme comeback. En niet alleen voor de opa’s. In dit winterse weer zien we menig jong persoon, mannen en vrouwen. In deze ouderwetse truien. Wanneer goed gestyled, ziet dit item er weer uit als nieuw! Wie had dat gedacht?

Winterse warmte

En over dit winterse weer gesproken, een hoop trends sluiten hier naadloos op aan. Zo zien we naast de opa trui ook kabel en gebreide truien veel voorbijkomen. Heel erg leuk, wanneer gepaard met een rokje en hoge laarzen. Warm en gekleed van top tot teen. Wie zegt dat je niet in stijl de winter door kan, dat het daar te koud voor is? Naast deze truien zien we ook dat de grote ‘puffer’ jassen, die vorig jaar ook al populair waren, dit jaar weer terugkomen. Groot en warm, daar houden we van. En aangezien deze jassen ons bijna van top tot teen bedekken, kunnen we daaronder alles dragen.

Bruin, ruit en een stoer accent            

Verder zien we dit seizoen, en volgend seizoen ook nog wel, vooral bruin en naturel tinten in de dames kleding  voorbijkomen. Een kleur die goed past bij het koudere weer omdat het over het algemeen warme tonen zijn. Daarnaast zien we ruiten veel langskomen, zowel op rokken als sjaals als prints op jassen en broeken. En voor de feestdagen is het helemaal in om je kerstoutfit af te maken met een stoer accent. Gooi je leren bikerjack over dat schattige kerstjurkje en draag daar een paar stoere laarzen onder. Jij gaat 2020 in als een badass in stijl.

De trends van nu