Indien je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau kun je natuurlijk naar de winkel gaan. Daar kun je ongetwijfeld je slag slaan om iets moois te vinden. Maar ook online is heel veel keus voor een leuk baby cadeau voor een kleintje van een kennis, vriend of vriendin. Wanneer je online zoekt heb je een handig overzicht van alle kraamcadeautjes bij elkaar en heb je natuurlijk nog veel meer keus dan dat je een winkel bezoekt. Daarbij kun je denken aan allerlei bedrukte spulletjes. Zoals leuke badcapes in allerlei kleurtjes, een bedrukt houten stoeltje, een knuffel met naam, of een rugtas die je ook kunt bestellen met de naam van de baby. Zo wordt je baby cadeau tevens nog eens heel origineel!

Toffe babyschoentjes als kraamcadeau!

Ook is het heel erg leuk en dit zal altijd goed in de smaak vallen om hippe babyschoenen te geven als kraamcadeau. Online is veel keus. Bijvoorbeeld leren schoentjes voor de kleine man of vrouw, die heel comfortabel aanvoelen wanneer ze door het babietje gedragen worden. In bruin, blauw of allerlei printjes. Tevens zijn er sneakers voor babietjes verkrijgbaar. En als ze nog even te groot zijn kan de aanstaande moeder of vader ze natuurlijk nog even laten liggen. Babyslofjes behoren ook tot de mogelijkheden; in sommige webshops kun je ook deze laten bedrukken met een tekst naar keuze!

Baby art

Nog een grappig origineel kraamcadeau idee wat tegenwoordig helemaal in is: Baby art. Ook hiervan kun je online veel vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een blik met gips erin. Dit kun je dan geven aan een vriend of vriendin die zwanger is. Wanneer de baby geboren is kan die vriendin of vriendin het kindje met de handjes of voetjes een mooie afdruk laten maken in het gips, en deze dan neerzetten ergens in huis. Een leuk aandenken voor later, aan de eerste maanden van de baby toen hij nog zo klein was!

Kijk ook eens op Pinterest

Indien je creatief bent kun je op Pinterest ook een hoop ideetjes vinden om zelf een leuk kraamcadeau in elkaar te zetten. Je kunt iets schilderen, naaien of borduren. Maak een mooi schilderijtje, maak zelf iets van stof,  brei of haak sokjes of een zacht dekentje. Er is genoeg keus voor een baby cadeau, waaronder babyschoenen, baby art, allerlei bedrukte artikelen zoals knuffels, stoeltjes en koffertjes of zelfs iets creatiefs maken. Indien je het zelf maakt let er altijd op dat er geen kleine onderdelen los kunnen gaan zitten, want het moet natuurlijk wel veilig zijn voor de baby. Wat het ook is, het gaat erom dat jij het met een lieve intentie geeft, voor de aanstaande ouders en hun kindje.

Op zoek naar een leuk kraamcadeau?