Is je kind gek op het boerenleven? Met alles wat daarbij komt kijken? Dan kan het natuurlijk leuk zijn om een boerderij te bezoeken of een abonnement te nemen op de kinderboerderij bij jou in de buurt. Maar je kunt je kind ook de beste cadeaus geven: met Schleich farm world is je kind nooit uitgespeeld. Je kunt met Schleich farm world alle kanten op en een complete boerderij nabouwen. Met alles er op en er aan. Van lammetjes en schapen tot koeien en kalfjes, met de waakhond en een nestje kittens, met schuren en paarden en paardenboxen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er van Schleich farm world.

Schleich farm world is schitterend om te zien en leuk om mee te spelen

Al kan het natuurlijk zomaar zijn dat je er niet mee wilt spelen. Schleich farm world is er namelijk niet alleen voor kinderen, ook volwassenen kunnen hier veel plezier aan beleven. Zo kun je proberen om de verzameling Schleich paarden compleet te maken, en dan niet alleen voor de paarden maar ook voor alle accessoires te gaan. Kies de paarden die jij het mooist vindt, een Friese merrie of een Tinker hengst, het is maar net waar jij blij van wordt. Deze figuren zijn zo mooi uitgevoerd dat veel volwassenen ervoor kiezen om ze te gaan verzamelen. Toch zijn ze zo fijn geprijsd dat je er met een gerust hart je kinderen mee kunt laten spelen.

De werelden van Schleich stoppen niet bij de boerderij

Zo kun je er ook voor kiezen om te gaan voor dino's. Veel (vooral) jongetjes van een jaar of 4 a 5 zullen juist deze dino's geweldig vinden. Ze kunnen ze allemaal benoemen en de eigenschappen opnoemen. Dat is niet alleen leuk om te zien en te horen, het is ook erg goed voor de ontwikkeling. Ook een complete fantasywereld is beschikbaar. Denk dan aan eenhoorns en eenhoornveulens en natuurlijk pegasus in allerlei kleuren.

Speel naar hartelust!

Het maakt voor je kind niet uit of een lammetje in de wei staat met een eenhoorn en een dinosaurus. Als je kind maar lekker kan spelen, dat is vooral van belang. Door de verschillende dieren, fantasy of niet, met elkaar te combineren kan je kind zelf een fantasiewereld bedenken. Met alle verhalen die daar weer bij komen kijken. Je zult zien, je kind vindt het fantastisch om met de verschillende dieren van Schleich te spelen. En jij doet natuurlijk lekker mee!

Met Schleich farm world ben je nooit uitgespeeld