Met een houten speelhuisje met glijbaan maak je niet alleen een geweldige speelplek voor je kinderen in de eigen tuin, maar een waar speelparadijs! Kinderen verlaten hun huis via een glijbaan en glijden naar hun eigen picknicktafel om wat te drinken te halen. Ze rennen en klauteren vervolgens weer naar het speelhuisje om verder te spelen.

Met speelhuisjes met glijbaan creëer je de meest fantastische speeltuin voor kinderen, en dat in je eigen achtertuin! Maar wat zijn de mogelijkheden?

Kinderspeelpaleis

Speelhuisjes met glijbaan zijn de wat grotere modellen en staan op een platform waaraan de glijbaan en eventueel zelfs nog één of meerdere schommels kunnen worden bevestigd. Er zijn ook modellen verkrijgbaar met een zandbak eronder. Modellen met een veranda maken het geheel helemaal compleet. Je kunt een speelhuisje zo groot bestellen als je zelf wilt. Versier het huis met mooie bloembakken of een brievenbus om het paleis compleet te maken!

Uitbreiding van het speelhuisje

Is je kind al in het bezit van een speelhuisje en zou je dit huisje na het lezen van deze blog willen uitbreiden? Je kunt bij de Speeltoestel Koning allerlei accessoires kopen. Op deze manier kun je het speelhuisje in het algemeen heel eenvoudig een upgrade geven. Handig als er een gezinsuitbreiding is geweest of als de kinderen uit de buurt hebben ontdekt wat een geweldig huisje er in je tuin staat.

Een speelhuisje prikkelt de fantasie

Je kinderen hoeven echter niet per se een groot speelhuis te hebben om plezier te hebben. Het kleinste speelhuisje geeft ze al een prachtige plek om te spelen. Ideaal als je een kleinere tuin hebt. Door je speelhuisje al dan niet met glijbaan een thema te geven wanneer je het inricht, kun je je kinderen hét excuus geven dat ze nodig hebben om er allerlei avonturen in te bedenken. Waarom maak je er geen mini strandhuisje van? Of een piratenhuisje? Een kasteel. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is een betere manier om te spelen dan zich hun eigen schuilplaats in de boomtop voor te stellen, of op de ladder te klauteren om vijanden te bespioneren die misschien in de buurt zijn? De glijbaan geeft ze de perfecte uitweg als een van de slechteriken te dichtbij komt. Wat je van verzekerd bent, is dat je ze met een speelhuisje met glijbaan uren speelplezier geeft. De glijbaan zal een prachtige manier zijn voor jouw kinderen om wat van hun energieke enthousiasme kwijt te raken! Zodat ze ’s avonds in hun bedje heerlijk moe maar voldaan zullen wegglijden naar dromenland.

Met een houten speelhuisje en bijpassende accessoires kunnen kinderen urenlang spelen en het zonnetje in hun eigen huis zijn! Bekijk hier een selectie van speeltoestellen en speelhuisjes in allerlei soorten, maten en prijzen.

Een speelhuisje met glijbaan maakt van je tuin een heus speelparadijs